Vanliga frågor om produkter:

 1. Vilka typer av elektronikprodukter erbjuder ni?

  Vi erbjuder ett brett utbud av elektronikprodukter, inklusive TV-apparater, mobiltelefoner, bärbara datorer, surfplattor, hemmabiosystem, högtalare, tillbehör, små-el och mycket mer.

 2. Har ni vitvaror tillgängliga?

  Ja, vi erbjuder också ett sortiment av vitvaror, såsom kylskåp, tvättmaskiner, torktumlare, diskmaskiner, spisar och ugnar från ledande tillverkare.

 3. Vilka varumärken finns tillgängliga hos er?

  Vi samarbetar med välkända varumärken inom elektronik- och vitvarubranschen för att säkerställa hög kvalitet och tillförlitlighet. Några av våra partner inkluderar Samsung, Panasonic, TCL, Apple, Mitshubishi, Bosch, Electrolux, Cylinda, Siemens, Asko och många fler.

Frågor om beställningar och leverans:

 1. Hur gör jag en beställning?

  Du kan enkelt göra en beställning antingen genom att besöka vår fysiska butik eller genom att använda vår onlineplattform. Välj bara de produkter du är intresserad av och följ instruktionerna för att slutföra köpet.

 2. Vad är leveranstiden för en beställning?

  Leveranstiden kan variera beroende på din plats och produkternas tillgänglighet. Vanligtvis strävar vi efter att leverera beställningar inom 1-2 arbetsdagar efter att betalningen har mottagits.

 3. Vilka är era leveransalternativ?

  Vi erbjuder flera leveransalternativ, inklusive standardleverans, expressleverans och möjligheten till avhämtning i butik för vissa produkter. Kontakta oss för mer information om våra leveransalternativ.

Frågor om returer och garantier:

 1. Vad är er returpolicy?

  Vi strävar efter att säkerställa kundens fulla tillfredsställelse. Om du inte är nöjd med ditt köp, kontakta oss inom 14 dagar efter mottagandet för att arrangera en retur eller utbyte enligt vår returpolicy.

 2. Vilka garantier erbjuder ni på era produkter?

  De flesta av våra produkter levereras med tillverkarens garantier, vilka varierar beroende på produkten och tillverkaren. Kontakta oss om du har frågor angående garantier för en specifik produkt.

Frågor om kundtjänst och support:

 1. Hur kan jag kontakta er kundtjänst?

  Du kan kontakta vår kundtjänst via telefon, e-post eller genom att besöka vår butik personligen. Våra kunniga medarbetare finns tillgängliga för att hjälpa dig med alla frågor eller bekymmer du kan ha.

 2. Har ni teknisk support för era produkter?

  Ja, vi erbjuder teknisk support för alla produkter som vi säljer. Om du har problem eller behöver hjälp med inställningar, installation eller underhåll, är vårt supportteam här för att hjälpa dig.

Öppettider

Vardagar: 10:00-18:00
Lördagar: 10:00-14:00
Söndagar: Stängt

Observera: Våra öppettider kan variera under helgdagar och andra särskilda tillfällen. Vi rekommenderar att du kontrollerar vår webbplats eller kontaktar oss direkt för att få den senaste informationen om våra aktuella öppettider.

Vi strävar alltid efter att tillhandahålla den bästa servicen för våra kunder, och vi tackar för din förståelse och flexibilitet om våra öppettider avviker från det vanliga.

Reparationstjänster

Vi erbjuder professionella reparationstjänster för mobiltelefoner, TV-apparater och vissa Hi-Fi-enheter. Vårt kunniga samarbetspartners strävar efter att snabbt och effektivt lösa dina problem och återställa din enhets funktionalitet.

Tjänster vi erbjuder:

 • Mobiltelefonreparation: Skärmbyten, batteribyte, laddningsportreparation och mer.
 • TV-reparation: Felsökning, skärmskador, ljudproblem och andra problem.
 • Hi-Fi-reparation: Reparation av förstärkare, högtalare, CD-spelare och liknande enheter.

Kontakta vår butik för mer information om våra reparationstjänster och för att få prisuppgifter. Vår vänliga och erfarna personal finns tillgänglig för att svara på dina frågor och hjälpa dig med alla dina tekniska behov.

Professionell Montageservice för Hemmaelektronik

Vår egna montörer erbjuder allt från installation till felsökning och service av elektronik i ditt hem.

Våra Tjänster:

 • Installation av elektronik i hemmet
 • Parabol- och antenninstallation
 • Felsökning och reparation
 • Service och nymontering av värmepumpar

Arbetstider och Bokningsmöjligheter:

Vi arbetar vardagar 8-17 och erbjuder möjlighet till RUT- och ROT-avdrag för vissa tjänster.

Kontakta oss för att boka eller få mer information om våra montörstjänster.