Vitvaror & Hushåll

Bokning sker via våra butiker eller via telefon

Rätt produkter till ditt hem

Rätt vitvaror och hushållsprodukter gör din och familjens tillvaro mer behaglig och sparar värdefull tid som du kan ägna åt annat. Men våra dagar ser såklart olika ut och behoven skiljer sig åt från hushåll till hushåll. Vissa kör en tvätt om dagen med barnens smutsiga fotbollskläder, medan andra bara behöver tvätta mer sporadiskt.

Vårt jobb är kort och gott att förenkla din vardag.

Med rätt expertis och egna montörer som levererar, installerar och tar med dina gamla vitvaror på ett miljövänligt sätt till låg kostnad.

Electrolux

Electrolux erbjuder högkvalitativa vitvaror med modern design och innovativ teknik för kök och tvättstuga. Med fokus på användarvänlighet och energieffektivitet gör Electrolux vardagen enklare och mer bekväm.

Kolla in vårt sortiment

Cylinda

Cylinda erbjuder funktionella och pålitliga vitvaror med stilren design för kök och tvättstuga. Med fokus på användarvänlighet och prestanda gör Cylinda vardagens sysslor enklare och mer effektiva.

Kolla in vårt sortiment

Bosch

Bosch erbjuder högkvalitativa vitvaror med modern design och avancerad teknik för kök och tvättstuga. Deras produkter är kända för pålitlig prestanda, användarvänlighet och energieffektivitet.

Kolla in vårt sortiment

Siemens

Siemens erbjuder högkvalitativa vitvaror med modern design och avancerad teknik för kök och tvättstuga. Deras produkter är kända för pålitlig prestanda, användarvänlighet och energieffektivitet.

Kolla in vårt sortiment

Samsung

Samsung vitvaror erbjuder innovativ teknik och stilren design. Från kylskåp och tvättmaskiner till spisar och diskmaskiner, deras produkter är kända för pålitlig prestanda och användarvänliga funktioner.

Kolla in vårt sortiment

Elvita

Med Elvita får du pålitliga och anpassningsbara vitvaror för ditt hem. Deras sortiment inkluderar allt från kylskåp till diskmaskiner, alla designade för att göra din vardag enklare och mer stilfull.

Kolla in vårt sortiment

ASKO

Deras produkter, från kylskåp till diskmaskiner och tvättmaskiner, kombinerar hög prestanda med stilren design. Asko är att lita på för att skapa ett hem som är både funktionellt och elegant.

Kolla in vårt sortiment

Hela Sortimentet

Har du svårt att bestämma dig? I våran smidiga Webshop kan du enkelt gå in och jämföra modeller ur hela vårt sortiment. Där finner lagersaldo och pris på alla fabrikat och tillbehör som vi har i lager.

Kolla in vårt sortiment

Bokning sker via våra butiker eller via telefon

5 års garanti – på utvalda vitvaror

Vi på ELON vet att det är viktigt att känna sig trygg i sitt köp. Inte bara vid själva köptillfället, utan hela vägen hem. Och lång tid därefter.

Din nya vitvara ska vara en medhjälpare i hemmet under en lång period. Då kan det kännas extra bra att veta att ELON har fem års garanti på många utvalda produkter.

Hemkörning eller Installation?

Vi levererar produkten hem till dig på uppgjord tid. När vi installerar varan börjar vi med att koppla bort din gamla produkt. Sedan bär vi in och monterar samt installerar din nya vitvara där du vill ha den. Se till att det finns el, vatten och ett avlopp i direkt anslutning om produkten kräver det. Installationen sker på befintligt eluttag.

När installationen är klar testar vi att allt funkar som det ska.När vi är klara med installationen tar vi hand om allt emballage och din gamla vitvara och kör bort detta för återvinning. Vid köp av endast hemleverans och bortforsling ska produkten som ska återvinnas lämnas av vid tomtgräns/port.

installation & Service vanliga frågor

Munkedal

Kungshamn