Högtalar-system från Sonance, JBL och mycket mer!

Bokning sker via våra butiker eller via telefon

Sonance högtalar-system

Sonance är en ledande tillverkare av högkvalitativa ljudprodukter för hemmet, inklusive högtalare och ljudsystem. Deras sortiment omfattar högtalare för både inomhus- och utomhusbruk, samt specialdesignade högtalarsystem för installation i väggar och tak. Med fokus på att leverera överlägsen ljudkvalitet och diskret design strävar Sonance efter att skapa ljudupplevelser som integreras sömlöst i hemmets interiör. Deras produkter är kända för att erbjuda enastående prestanda och elegans, vilket gör dem till ett populärt val för både audiofiler och designentusiaster.

Mariner

Sonance Mariner är en serie robusta utomhushögtalare som erbjuder hög ljudkvalitet och tål tuffa väderförhållanden. Idealiska för att skapa ljudutrymmen utomhus vid pooler, terasser eller andra ytor runt om i hemmet!

Prislista & Sortiment

C-series

Sonance C-Series: Högpresterande högtalare med imponerande ljud och diskret design.Med en elegant och diskret design passar de sömlöst in i hemmets interiör och exteriör. Ett populärt val för både ljudentusiaster och designmedvetna kunder. 

Prislista & Sortiment

Garden series

Sonance Garden Series är högkvalitativa utomhushögtalare som levererar imponerande ljud i trädgården eller utomhus. Deras robusta konstruktion och väderbeständighet gör dem perfekta för att förbättra din utomhusupplevelse.

Prislista & Sortiment

Invisible Series

Invisible Series är en innovativ serie högtalare som diskret integreras i väggar och tak för en osynlig ljudupplevelse. Med en jämn ljudspridning är de idealiska för moderna hem och kommersiella miljöer där både ljudkvalitet och design är prioriterade.

Prislista & Sortiment

Bokning sker via våra butiker eller via telefon

JBL högtalar-system

JBL är ett välkänt varumärke inom ljudindustrin, specialiserat på att tillverka högkvalitativa ljudprodukter som högtalare, hörlurar och ljudsystem. Företaget grundades 1946 av James Bullough Lansing. JBL har sedan starten byggt ett rykte för sitt innovativa och kraftfulla ljud, vilket har gjort deras produkter populära både bland professionella användare inom musik- och filmindustrin samt bland vanliga konsumenter.

Företaget erbjuder ett brett sortiment av produkter, från bärbara Bluetooth-högtalare och ljudsystem för hemmabruk till professionella studiomonitors och PA-system. JBL:s produkter är kända för sin robusthet, ljudkvalitet och tekniska innovationer.

JBL Högtalare

JBL:s Bluetooth-högtalare är kända för sin imponerande ljudkvalitet, portabilitet och robusta design. Dessa trådlösa högtalare är perfekta för musikälskare på språng och erbjuder enkel anslutning till smartphones, surfplattor och andra Bluetooth-kompatibla enheter. Med modeller som JBL Charge, JBL Flip och JBL Pulse, finns det alternativ för alla behov, från kompakta och bärbara högtalare till kraftfulla enheter med lång batteritid och vattentålig konstruktion.

KOLLA IN VÅRT SORTIMENT

JBL Soundbars

JBL:s soundbars är designade för att förbättra ljudupplevelsen i hemmet genom att leverera kraftfullt och klart ljud till din TV. Dessa ljudsystem är enkla att installera och använda, och de erbjuder en elegant lösning för att få bioliknande ljudkvalitet utan att behöva flera högtalare. JBL:s soundbars finns i olika modeller som kan passa alla behov, från kompakta lösningar till mer avancerade system med subwoofers och surroundljud.

KOLLA IN VÅRT SORTIMENT

JBL Partybox

JBL PartyBox är en serie kraftfulla högtalare designade för att ge en imponerande ljudupplevelse på fester och större tillställningar. Dessa högtalare kombinerar hög ljudkvalitet med kraftig bas och färgglada ljuseffekter som skapar en festlig atmosfär. JBL PartyBox-högtalare erbjuder både trådlös Bluetooth-anslutning och möjligheter att koppla in mikrofoner och instrument, vilket gör dem idealiska för karaokekvällar och livemusikframträdanden.

KOLLA IN VÅRT SORTIMENT

Övrig Ljud-Sortiment

Utforska vårt breda ljudsortiment och hitta de perfekta produkterna för dina behov. Letar du efter nya högtalare? Vi erbjuder ett omfattande utbud, från kraftfulla golvhögtalare som fyller hela rummet med ljud till smarta multiroom-högtalare som kan synkroniseras i flera rum för en sömlös ljudupplevelse. Om du behöver hörlurar, har vi både in-ear och on/over-ear-modeller, vilket gör att du kan välja det som bäst passar din livsstil och lyssningspreferenser.

kolla in vårt sortiment

Munkedal

Kungshamn