TV

Bokning sker via våra butiker eller via telefon

Rätt produkter till ditt hem

När det är dags att köpa en ny TV finns det en del faktorer som kan vara viktiga att överväga innan man väljer vilken TV man ska investera i. Exempelvis så bör TV:ns storlek anpassas efter rummet den ska placeras i. Ska du ha TV:n i köket passar en mindre variant bra, men ska du ha den i vardagsrummet kanske det är lämpligt att satsa på en större modell. 

Dagens TV-apparater kommer mer eller mindre enbart i 4K-upplösning, vilket ger en mer detaljerad bild än med äldre HD-modeller. Behöver du smarta funktioner i din TV? Med en smart-TV kan du ansluta din TV till internet och får även tillgång till inbyggda appar så som exempelvis Netflix och HBO. Är du en frekvent användare av streamingtjänster så är en smart-tv ett måste! 

När du väl införskaffat den perfekta TV:n för dig kanske du behöver komplettera med praktiska tillbehör för din TV-uppsättning. Kanske vill du köpa en soundbar för att ljudet ska bli lika perfekt som bildkvalitén? Elller kanske ett väggfäste för att sätta upp din TV? Vi har alla tillbehör som du behöver för att maximera upplevelsen! 

Panasonic

Panasonic TV erbjuder enastående bildkvalitet och avancerade funktioner för en uppslukande tittarupplevelse. Med deras breda utbud av modeller, från OLED till LED, kan du hitta den perfekta TV:n som passar dina behov och preferenser. Med Panasonic får du inte bara en TV, utan en port till en värld av underhållning och innovation.

Kolla in vårt sortiment

Samsung

Samsung TV erbjuder toppmodern bildkvalitet och imponerande funktioner för en uppslukande tittarupplevelse. Med deras breda utbud av modeller, inklusive QLED och UHD, kan du hitta den perfekta TV:n för ditt hem. Med Samsung får du inte bara en TV, utan en portal till en värld av underhållning och uppkoppling. Spana in vårt sortiment idag!

Kolla in vårt sortiment

Philips

Philips TV erbjuder enastående bildkvalitet och innovativa funktioner för en imponerande tittarupplevelse. Med deras breda utbud av modeller, inklusive OLED och Ambilight, kan du hitta den perfekta TV:n för att passa dina behov och stil. Med Philips får du inte bara en TV, utan en ingång till en värld av underhållning och komfort.

Kolla in vårt sortiment

Hela sortimentet

Har du svårt att bestämma dig? I våran smidiga Webshop kan du enkelt gå in och jämföra modeller ur hela vårt sortiment. Där finner du förutom lagersaldo och pris även alla andra fabrikat och tillbehör som vi har i lager. Du kan också enkelt beställa hem din vara eller boka och betala för uthämtning i någon av våra butiker (Munkedal eller Kungshamn)

Kolla in vårt sortiment

Bokning sker via våra butiker eller via telefon

Installation & Abonnemang

När du köper ny stor TV med ljudsystem eller stora och tunga vitvaror, som till exempel tvättmaskin och torktumlare eller kyl och frys, hjälper vi gärna till med hemleverans, installation och bortforsling för återvinning. Du kan alltid känna dig trygg med att en utbildad fackman utför arbetet när du beställer tjänster från oss!

Vi samarbetar med de största TV-operatörerna på marknaden, kontakta butiken så hjälper vi dig!

mer om installationer vanliga frågor

Allente

Allente erbjuder TV-kanaler via streaming, fiber och parabol, vilket passar alla livsstilar och förutsättningar. Med deras flexibla tjänster kan du njuta av underhållning på dina villkor, var du än befinner dig.

Beställning sker i butik

Tele2

Tele2 erbjuder mångsidiga TV-lösningar som passar alla behov och livsstilar. Med alternativ för streaming och fiber kan du njuta av underhållning på dina villkor, var du än befinner dig.

Beställning sker i butik

Boxer

Boxer erbjuder mångsidiga TV-lösningar som passar alla behov och livsstilar. Med alternativ för streaming och antenner kan du njuta av underhållning på dina villkor, var du än befinner dig.

Beställning sker i butik

Munkedal

Kungshamn