Din radiohandlare sedan 1960

Utrusta ditt hem & vardag med dagens teknik! Mobiltelefoni, Hi-fi, TV, Vitvaror & Värmepumpar!

Våra butiker Kontakta oss

Fotografering för ID & Körkort!

Kom in utan att boka tid (Enbart Munkedal), vi tar ditt foto på några minuter. Pris: 200 kr

Munkedal

Vi har Värmepumpar för alla behov!

Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa luft-luftvärmepumpar från Mitsubishi och Panasonic, installerade av våra egna certifierade montörer för professionell och effektiv service. Våra produkter är noggrant utvalda för att passa olika behov och rumstorlekar. Vi garanterar att din värmepump installeras korrekt och att den fungerar optimalt från första början.

Mer information

Kaffe i Perfektion med Innovation och Elegans

Jura är en ledande tillverkare av högkvalitativa kaffemaskiner som kombinerar avancerad teknik med elegant design. Deras sortiment omfattar allt från helautomatiska espressomaskiner till kaffebryggare och kaffeautomater för hem, kontor och kommersiella miljöer. Jura-kaffemaskinerna är kända för att erbjuda enkel användning, pålitlig prestanda och enastående kaffekvalitet, vilket gör dem till ett populärt val för kaffeälskare världen över.

Mer information

Vi har ljud för alla tillfällen!

Sonance är en ledande tillverkare av högkvalitativa högtalarsystem och ljudlösningar för både hemmabruk och kommersiella applikationer. Deras sortiment inkluderar högtalare för inomhus- och utomhusbruk, samt specialdesignade högtalare för installation i väggar och tak. Sonance-högtalarna är kända för sin överlägsna ljudkvalitet, elegant design och mångsidighet, vilket gör dem till ett populärt val för högpresterande ljudsystem i hem, företag och offentliga platser.

Mer information

Våra Produkter

I vårt omfattande sortiment av vitvaror, hushållsprodukter och elektronik hittar du starka kvalitetsmärken som står emot vardagens påfrestningar. Vi erbjuder ett brett urval av produkter från ledande tillverkare, inklusive Electrolux, Grundig, ASKO, Samsung, Bosch, Siemens, Miele, Whirlpool, KitchenAid, Gram, Husqvarna och många fler. Utöver vitvaror och hushållsprodukter erbjuder vi även ett sortiment av mobila telefoner från Apple, Samsung och Doro, samt tillbehör. Vi har även ett brett utbud av TV-apparater från Panasonic, Philips och Samsung i alla storlekar, samt värmepumpar från Panasonic och Mitsubishi för klimatkontroll i ditt hem. För att inte tala om vårt sortiment av datorer och tillhörande utrustning för att uppfylla dina digitala behov. Vi är här för att hjälpa dig att välja rätt produkter som passar dina behov och förutsättningar.

Värmepumpar från Mitshubishi och Panasonic

Om värmepumpar

Vitvaror och
hushållsmaskiner

Mer information

Mobiltelefoner, Surfplattor och
alla typer av tillbehör

mer information

TV apparater, abonnemangs-lösningar och Installationer

Om tv

FÖR AKTUELL PRISINFORMATION, KONTAKTA NÅGON AV VÅRA BUTIKER ELLER BESÖK ELON.SE

Din Elon-återförsäljare i Munkedal

Vi ingår i den framgångsrika kedjan ELON. Detta innebär för dig som kund kvalitetsprodukter till låga priser och trygg service nära dig. Vi följer med dig hela vägen; före, under och efter köp.

Kontakta oss
Besök Elon.se
Läs mer
Läs mer

Munkedal