Tjänster & Service

Bokning sker via våra butiker eller via telefon

Få hjälp hela vägen

Behöver du hjälp med att få igång din nya elektronik? Vi är här för att underlätta övergången. Våra tjänster inkluderar uppstart av telefoner med dataöverföring från din gamla enhet, datoruppstart och uppdateringar för en smidig start, samt TV-leverans och installation inklusive bortforsling av den gamla TV:n. Vi ser även till att din GPS är uppdaterad och redo att användas. Våra kunniga montörer finns tillgängliga för att hjälpa till vid alla installations- och servicebehov. Kontakta oss för att boka eller få mer information om våra servicejobb. Vi finns här för dig!

BOKA NU! Vanliga frågor

Service & Tjänster

Våra tjänster

Telefon uppstart 299kr

(Uppstart av ny telefon och överföring från gamla telefonen)

Dator uppstart 499kr

(uppstart och uppdatering av ny dator)

TV levererad och installerad 795kr

(leverans, installation av ny tv på fot, samt bortforsling av gammal TV)
*vid uppsättning på vägg tillkommer timtaxa 695kr/tim

GPS uppdatering 249kr

Arbetskostnad montör

vid service/installationarbete 695kr/tim.
Framkörningsavgift på 325kr tillkommer på alla arbeten.

IT-tjänster

är berättigade för RUT/RIT-avdrag på 50% av arbetskostnaden.

Vill du ha mer hjälp?

Inga problem! För endast 695 kr/timme kan vi erbjuda ytterligare hjälp. Behöver du installera ett virusskydd på din nya dator eller lägga till en e-post? Vill du ha hjälp med att lägga till Facebook eller andra sociala medier på din nya telefon? Oavsett vad du behöver hjälp med så finns vi här för att underlätta för dig.

Reparation

Har du en produkt som behöver reparation men inte täcks av garantin? Oroa dig inte, vi tar också emot sådana varor för service. Vid inlämning av produkten tillkommer en undersökningsavgift på 695 kr.

Vår verkstad granskar noggrant produkten och presenterar sedan ett kostnadsförslag för eventuell reparation. Om reparation är möjlig, utförs arbetet efter ditt godkännande av kostnadsförslaget. Om produkten inte går att reparera, erbjuder vi alternativen att antingen hämta den åter i butiken eller skrota den på verkstaden.

Om undersökningsavgiften inte betalades vid inlämning, kommer den att debiteras vid utlämning av produkten.

Bokning sker via våra butiker eller via telefon

Vitvaror direkt till dig

Få din nya vitvara hemkörd, installerad och monterad på ett smidigt sätt! Vår professionella team erbjuder hemleverans och tar hand om allt från installation till montering av vitvaror som kylskåp, tvättmaskiner och diskmaskiner. Kontakta oss för att boka din service och njut av en enkel och bekväm lösning för dina behov av vitvaror i hemmet.

BOKA NU! Vanliga frågor

Vitvaror

Våra tjänster

Vitvara utan VVS 995kr

*vid mer än 1st vitvara tillkommer 500kr per enhet
 

Vitvara med VVS 1295kr

*vid mer än 1st vitvara tillkommer 1000kr per enhet
 
**vid omhängning av dörr på kyl och/eller frys tillkommer timtaxa 695kr/tim

Bortforsling

Ska du ersätta din gamla vitvara med en ny? Låt oss ta hand om bortforslingen åt dig! Vi erbjuder en bekväm tjänst för bortforsling av din gamla vitvara när du köper en ny från oss. Vår professionella personal tar hand om allt, från att lyfta ut den gamla enheten till att säkert transportera den till en lämplig plats för återvinning eller återanvändning. Slipp besväret med att ordna med bortforslingen själv – låt oss göra jobbet åt dig och se till att din gamla vitvara tas om hand på ett miljövänligt sätt.

Bokning sker via våra butiker eller via telefon

Din luftvärmepump blir som ny igen

Att beställa regelbunden service för din luft-luftvärmepump är en klok åtgärd för att säkerställa dess långsiktiga prestanda och effektivitet. Genom att regelbundet underhålla din värmepump kan du maximera dess livslängd samtidigt som du säkerställer att den fortsätter att leverera optimal värme till ditt hem eller din verksamhet.

BOKA NU! Vanliga frågor

Värmepumps Service

Hur ofta behövs rengöringsservice?

Att serva din luft-luftvärmepump med 2-3 års mellanrum, eller till och med årligen enligt tillverkarens rekommendationer, är en smart investering. Kostnaden för service tjänar du snabbt in genom ökad effektivitet och minskade energikostnader. Genom regelbunden service håller du värmepumpen i toppskick, förebygger dyra reparationer och förlänger dess livslängd. Det är ett strategiskt drag för både din komfort och din plånbok på lång sikt.

Optimera effekten och säkra en stor besparing

Efter något år har luft-luftvärmepumps effekt minskat med ca 20-30 % på grund av smuts- och fettlagringar. Beroende på inomhusklimatet, kan en luft-luftvärmepump förlora så mycket som en tredjedel av effekten redan efter ett års användning.

När din värmepump arbetar drar den igenom husets fulla luftvolym upp till 30 gånger per dag. Mycket damm och partiklar fastnar i luftvärmepumpens filter, men en del sätter sig på innedelens fina lameller och orsakar bakterietillväxt, samt täpper igen luftflödet och försämrar värmeeffekten.

Förebygg mögelbildning i luft-luftvärmepumpen

Vid luftkonditionering bildas kondens i luft-luftvärmepumpens innedel. Om luft-luftvärmepumpen är ren rinner kondensvattnet automatiskt ut genom dräneringsslangen. Om luft-luftvärmepumpens innedel däremot är full av smuts och damm, torkar inte fukten ut som den ska. Fukten skapar en optimal miljö för mögel, som sedan sprids effektivt av luft-luftvärmepumpens fläktar. Med service förebygger du risken för mögelbildning.

Mycket smuts och damm inne i luft-luftvärmepumpen innebär också en brandrisk.

Förläng luft-luftvärmepumpens livslängd

Genom att få bort smutsen i luft-luftvärmepumpen minskas också slitaget på värmepumpens rörliga komponenter. Med minskat slitage håller luft-luftvärmepumpen längre.

Förebygg mögelbildning i luft-luftvärmepumpen

Vid luftkonditionering bildas kondens i luft-luftvärmepumpens innedel. Om luft-luftvärmepumpen är ren rinner kondensvattnet automatiskt ut genom dräneringsslangen. Om luft-luftvärmepumpens innedel däremot är full av smuts och damm, torkar inte fukten ut som den ska. Fukten skapar en optimal miljö för mögel, som sedan sprids effektivt av luft-luftvärmepumpens fläktar. Med service förebygger du risken för mögelbildning.

Mycket smuts och damm inne i luft-luftvärmepumpen innebär också en brandrisk.

Varför Service?

OPTIMERA effektiviteten och värmeeffekten!

SÄKRA största möjliga besparing!

FÖRVISSA dig om att pumpen är i gott skick!

FÖREBYGG mögelbildning!

FÖRLÄNG pumpens livslängd!

Beskrivning av service

Först kontrolleras funktionen och innedelens kondensor rengörs grundligt. Efter rengöringen mäter vår tekniker tryck samt kontrollerar strömförbrukningen, för att se till att pumpen arbetar som den ska. Teknikern kontrollerar även att innedelens dräneringsfunktion fungerar som den ska.

När allt är färdigt går du och serviceteknikern tillsammans igenom eventuella frågor.

Detta ingår:

 • Kontroll av arbetstryck och strömförbrukning
 • Rengöring av kondensorbatteri på inomhusdelen
 • Kontroll av värmepumpens funktioner
 • Rengöring av dräneringstråg
 • Rengöring utedel
 • Kontroll och efterdragning av skruvar på utedel
 • Kontroll av fästning mot fasad vid väggmontering
 • Funktionskontroll av 4-vägs ventil
 • Kontroll av upphängning
 • Kontroll av rörisolering

Förutsättningar

 • Dräneringsslang finns monterad

Pris: 1990:-
Inkl.moms och resa inom Bohuslän

Munkedal

Kungshamn